Crowdfunding for CanAlt

Posted on: 28. november 2016, by :

Kære venner, samarbejdspartnere, mentorer og CanAlt-støtter, familie og bekendte.

Først og fremmest tak for jeres støtte og opbakning, som har været med til at bringe os hertil, hvor vi er i dag.

Vi håber i vil købe nogle af jeres julegaver hos os, og få produkter af høj kvalitet. Samtidig støtter I både miljøet og vores sociale systue 🙂 Produktliste med priser finder I her.

Anledningen til denne crowdfunding er, at CanAlt’s bank er overtaget af Finansiel Stabilitet som lukker banken (JAK Slagelse) ved årets udgang. Derfor har vi ekstra brug for at komme ud af året med et godt resultat, når vi nu skal have en ny bank.

15174562_10154642455048405_1974965444_n

I CanAlt teamet, som efterhånden er blevet utroligt godt og professionelt, er vi opsatte på at overleve, og søge ny bank med flot budget for 2017/2018 og et regnskab for 2016, der som minimum kommer ud uden minus. CanAlt Redesign oplever i denne tid at få større opmærksomhed, nye salgssteder, flere salgsmuligheder til erhvervskunder, nye muligheder for at udvikle vores forretningskoncept, mere professionalisme i produktionen, nye gode samarbejdspartnere og større arbejdsglæde.

Vi vil så gerne fortsætte og kan gøre dette med JERES hjælp. Uanset om du køber en lille eller stor brødkurv, et forklæde eller et kræmmerhus, så betyder din støtte meget for vores fremtid. Vi håber I vil hjælpe os til at komme i mål, og købe nogle af jeres julegaver hos CanAlt Redesign i år.

Her finder I en produktliste med priser.

CanAlt Redesign Produkter2016.2

Ved bestilling så skriv til mette@canaltredesign.dk (også om I evt. vil støtte med +10 %), og vi aftaler levering samt betaling.

Vi siger alle en STOR og hjertelig tak. Og du må meget gerne dele denne besked 🙂

Grønne og forventningsfulde hilsener fra CanAlt Teamet

Louise, Mette Marie, Majed, Pia, Maybritt og Mette

 

PS: NU er vi 6 personer; Louise, ansat i fleksjobordning deltid, Mette Marie deltid, Majed fra Syrien fuldtid, Maybritt som var med i starten, og som er blevet fysisk hæmmet af sjælden skulderskade, Pia, som er i praktik og undertegnede på lidt mere end fuldtid.

Vi her derudover løbende praktikanter i vores virksomhedscenter – et samarbejde CanAlt har med kommunen om at tilbyde borgere mulighed for jobprøvning og flygtninge i sproglæring og kendskab til den danske virksomhedskultur.